Bpostbank.be – Bpost Bank goedkoopste lening en rekeningen

Ben je ook op zoek naar een goedkope lening of spaarrekening bij Bpost Bank? Bekijk de beste voordelen van Bpostbank.be op deze pagina.

Bpostbank.be - Bpost Bank

Link: https://www.bpostbank.be

Ben je op zoek naar een goedkope autolening, voor zowel nieuwe als tweedehandse wagens? Bekijk hier het aanbod van Bpostbank!

Een van de acties die momenteel loopt is de goedkope energielening, waarbij je geld kan lenen om je huis energievriendelijk te maken. De rente voor deze lening kan zo laag gaan als 1.59% JKP

Bekijk hieronder de verschillende producten die Bpost Bank aanbiedt:

Over Bpost Bank en Bpostbank.be

Bpostbank is een joint-venture tussen Bpost en BNP Paribas Fortis, waarbij beide partijen 50% hebben. Deze bank werd opgericht in 1995 en heette eerst Bank van de Post. Pas in 2012 werd de naam gewijzigd naar Bpost Bank, nadat ook De Post werd herdoopt in Bpost.

Een van de grote voordelen van deze bank is dat zij beschikt over een groot netwerk van kantoren, overheen heel Belgie. Dit omdat er natuurlijk historisch gezien altijd veel postkantoren geweest zijn. In gans het land zijn er wel 660 postkantoren.

Bpostbank.be wordt veel gebruikt om de PC banking, die je toelaat om via het internet je rekeningen te checken, overschrijvingen uit te voeren en leningen aan te vragen.

Contactgegevens

Telefoon 02/278.50.32.
Correspondentieadres:
Markiesstraat 1/2
1000 Brussel

Link: https://www.bpostbank.be