Bpostbank.be – Goedkope leningen van Bpost Bank (Bank van de Post)

Ben je ook op zoek naar een goedkope lening, kredietkaart of spaarrekening bij Bpost Bank? Bekijk de beste voordelen van Bpostbank.be op deze pagina.

Bpostbank.be - Bpost Bank

Link: https://www.bpostbank.be

Beste Alternatieven: Cofidis en KBC

Aanbiedingen en promoties:

Bekijk hieronder de verschillende producten die Bpost Bank aanbiedt:

Veel gebruikte zoektermen voor Bpostbank:

Over Bpost Bank (Bank van de Post) en Bpostbank.be

Bpostbank is een joint-venture tussen Bpost en BNP Paribas Fortis, waarbij beide partijen 50% hebben. Deze bank werd opgericht in 1995 en heette eerst Bank van de Post. Pas in 2012 werd de naam gewijzigd naar Bpost Bank, nadat ook De Post werd herdoopt in Bpost.

Een van de grote voordelen van deze bank is dat zij beschikt over een groot netwerk van kantoren, overheen heel Belgie. Dit omdat er natuurlijk historisch gezien altijd veel postkantoren geweest zijn. In gans het land zijn er wel 660 postkantoren.

Bpostbank.be wordt veel gebruikt om de PC banking, die je toelaat om via het internet je rekeningen te checken, overschrijvingen uit te voeren en leningen aan te vragen.

Een van de populairste spaarproducten van de bank is de Cocoon Spaarrekening. Deze geeft je een goede rente, is fiscaal interessant en is perfect om wat geld op te sparen voor later. Deze spaareekening is bedoelt voor personen onder de 40 jaar.

Bpostbank Contact gegevens

Telefoon 02/278.50.32.
Correspondentieadres:
Markiesstraat 1/2
1000 Brussel

Link: https://www.bpostbank.be