Cardoen.be – 7 tips bij het kopen van een auto bij Cardoen

Ben je op zoek naar Cardoen auto’s, dan zit je hier goed! Hieronder geven we je wat tips over het kopen van een auto op Cardoen.be

Cardoen

Link: https://www.cardoen.be

7 tips voor als je een auto wil kopen bij Cardoen

 1. Wat is je budget? Dat is de allereerste vraag die je jezelf moet stellen. En hou rekening met een realistische verkoopwaarde van je oude wagen.
 2. Doe je huiswerk: welke modellen en merken komen in aanmerking?
 3. Kijk op voorhand al eens op Cardoen.be
 4. Welk type motor kan ik financieel aan? Afhankelijk van CO2 uitstoot en aankoopprijs, kan je VAA, autoverzekering en jaarlijkse autobelasting echt wel oplopen.
 5. Ga shoppen voor een autofinanciering. Deze vorm van lening is echt gegeerd bij de meeste banken, dus goede deals zijn zeker mogelijk!
 6. Ben je geïnteresseerd in de langere garantie? Lees de voorwaarden dan goed, zodat je weet waar je garantie op koopt en wat er buiten valt.
 7. Onderhandel over de prijs! (En eventueel over de overnameprijs van je oude auto)

Over Cardoen en Cardoen.be

Deze firma is eigenlijk een supermarkt voor tweedehandse wagens: verdeeld over 16 vestigingen kan je er recente of zelfs nieuwe auto’s gaan bekijken en eventueel kopen.

Een van de grote voordelen van Cardoen is ongetwijfeld het grote aanbod van auto’s. Op dit ogenblik hebben ze er 871 in voorraad, gespreid over 25 merken.

De voordelen om een auto te kopen bij Cardoen?

 • Laagste prijs garantie: je vind dezelfde auto goedkoper terug, dan matchen ze de prijs.
 • Uitgebreide waarborgen: je hebt sowieso 2 jaar garantie bij elke nieuwe wagen en 1 jaar bij een recente. Maar als je het wil, kan je tot 10 jaar garantie gaan met de Cardoen Verlengde Garantie.
 • Volledige service: naast de aankoop van je automobiel, kan je bij hen ook terecht voor de financiering, onderhoud, autoverzekering, leasing en herstellingen. Alles onder 1 dak!
 • Goede technische kennis en eigen onderhoudsteams.
ook luxe auto's bij Cardoen

Heb je een auto die je wil verkopen? Ook dat kan bij deze onderneming: met een absoluut minumum van 1000€ (afhankelijk van enkele voorwaarden), geven ze je een correcte marktprijs voor je oude wagen.

Enkele alternatieven voor je zoektocht?

Bekijk zeker ook eens deze topsites voor het zoeken naar tweedehandse auto’s:

Bekijk zeker ook eens de websites van alle automerken. Deze hebben naast een voorraad nieuwe wagens, ook een grote database met tweedehandse wagens. Deze zijn meestal nagekeken door de eigen garages en krijgen extra garantie. Alvast veel succes met je zoektocht!