Cofidis.be – Geld lenen aan de laagste rente beschikbaar met Cofidis

Ben je op zoek om geld te lenen bij Cofidis (Cofidis.be)? Bekijk dan hier enkele mogelijkheden om de laagste rente te bekomen.

Website: https://www.cofidis.be

Cofidis.be

Cofidis is een van de bekendste kredietverstrekkers in Belgie en gebruikt Cofidis.be als voornaamste manier om leningsaanvragen te ontvangen. Op deze website kan je de volgende leningen aanvragen:

Aanvragen worden steeds professioneel, discreet en snel behandeld. Geef je informatie in en ontvang een voorstel in de volgende dagen. Wat betreft tarieven, is Cofidis zeker een interessante financiele partner, die rekening zal houden met je koopkracht, inkomen en vermogen om je een goed voorstel te doen.

Je kan op Cofidis.be ook een simulatie doen van al hun kredieten. Doe de berekening hier.

Daarnaast heeft Cofidis ook een ander soort lening: My Line. Hierbij kan je flexibel geld opnemen in functie van je behoeftes. Hierbij krijg je steeds te zien hoeveel je maandelijks moet afbetalen, wat een vast bedrag is. Een ander voordeel is dat je steeds de optie hebt om zonder bijkomende kosten bijkomende terugbetalingen te doen. Zo kan je dus sneller afbetalen als je financien dat toelaten.

Over Cofidis en Cofidis.be

Cofidis is een van de grootste online kredietmaatschappijen in Belgie. Ze zijn reeds 30 jaar actief in ons land en hebben hierdoor een grote expertise in het verstrekken van kredieten en leningen.

In Belgie werken er ongeveer 400 mensen voor Cofidis. Cofidis Belgie behoort toe tot de groep Cofidis Participations, met Crédit Mutuel Alliance Fédérale en Argosyn als de twee voornaamste aandeelhouders.

Cofidis is actief in meerdere landen: België, Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Slovakije, Tsjechische Republiek en Hongarije.

Link: www.cofidis.be